VACABIKE

La volta a Vacarisses amb BTT

va ca
bi
ke

PRESENTACIÓ

Finalment, degut a les noves restriccions que anunciava, el passat dimecres 15 d'octubre, la "Unió de Federacions Esportives de Catalunya" per aturar les competicions 15 dies, amb l'objectiu de contenir els brots de coronavirus. Un cop ratificades, aquest dijous pel Govern de la Generalitat, ens veiem en l'obligació ètica i moral de modificar la data per la IX edició de la VACABIKE, prevista per aquest diumenge 18 d'octubre.

La nova data serà el Diumenge 20 de Desembre, durant les properes setmanes us seguirem informant de qualssevol novetat, ens podeu seguir a Facebook i a Instagram per obtenir més informació.

La pedalada de muntanya de referència al municipi de Vacarisses des del 2011. Aquesta nova edició arrenca amb les mateixes energies e il·lusions que ara fa nou anys. Es tracta d'una prova que barreja exigència física i bellesa paisatgística, i és que els aprox 51 kms de recorregut (opció Marató) transcorrent amb Montserrat i la Serra de l'Obac, com a teló de fons.

Impulsada per l'Associació Palà Cultura i Esport, entitat sense ànim de lucre, compta amb un bon grapat de voluntaris i coneixedors del territori, així com el suport de Protecció Civil, ADF i l'Ajuntament de Vacarisses. 

L'entitat recorda que, tot i procedir al cronometratge, es pedaleja per pistes, carrers asfaltats i camins dificultosos, tots oberts al públic. Per la qual cosa, recomanen als participants que siguin conscients en tot moment dels riscos que comporta la velocitat. La prova té dos avituallaments, controls en tot el circuit, servei ambulància i assegurança per a tots els participants no federats.

Al final, hi haurà obsequis pels corredors, diplomes i fotografies. La jornada de la VacaBike es realitza a les instal·lacions del Casal del Palà. 

Les inscripcions es poden realitzar fins el 30 de setembre si es vol optar al descompte, o també es poden fer fins un dia abans de la cursa. Aquest any NO es podran fer el mateix dia de la cursa, per les mesures restrictives de la COVID-19. 

La cursa s'iniciarà a les 9 del matí de forma esglaonada i té una durada màxima de 4 hores. 

La comissió de la Vacabike

Vacarisses, 12 de Novembre de 2020

CONTACTE

adreça

Carrer de l'Esglesia del Palà

08233 Vacarisses

(Barcelona)

EMAIL

vacabikepala@gmail.com

TEL

616865411 - 607639698

vestuari

Casc obligatori

oficina

Casal del Palà

C/L'Esglesia s/n 

08233 Vacarisses

Parking

Parking gratuït pels carrers de la urbanització

LATECA

Aquest any, degut a les restriccions derivades del covid-19. no podrem celebrar la tradicional Botifarrada a la finalització de la cursa.

 
STAY UP TO DATE

Sign up to get our newsletter for all the latest news, shows, and events

Thanks for submitting!